Mocht jouw bestelling om een of de andere wijze niet voldoen aan de verwachtingen, dan spijt het ons zeer. Retourneren is uiteraard mogelijk.

Hoe werkt retourneren:

  • Stuur een e-mail naar info@posterindeklas.nl
  • Zet in het onderwerp van de e-mail ‘retour’ en wij zullen deze dan zo snel mogelijk behandelen
  • Geef in de e-mail jouw bestelnummer en het artikelnummer aan
  • Stuur jouw bestelling retour en wij handelen deze zsm af.
  • Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd

Gemiddelde levertijd

Wij doen onze uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Helaas zijn wij niet de enige die invloed hebben op de levertijd. Als jouw bestelling voor 12:00 uur geplaatst is, dan streven we er naar deze bestelling dezelfde dag nog te verzenden met een van onze verzenddiensten. Helaas zijn wij op dat moment afhankelijk van onze derden en hebben wij geen invloed meer op de levertijd. Gemiddeld gezien is de levertijd tussen de 3 en 5 werkdagen.

Vervoerder

Onze bestellingen worden bezorgd met DHL via Sendcloud of Bol.com. U ontvangt een track & trace code om de bestelling te volgen. Mocht u niet thuis zijn, dan wordt getracht de bestelling bij de buren af te geven.Mocht dat niet lukken, dan zal deze afgegeven worden bij afhaalpunt van DHL.