Skip to content

Klantenservice Posterindeklas.nl

Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen

De posters zijn op A2 formaat (42 cm breed x 59,4 cm hoog), behalve de Huiswerk Planposter en de Wereldkaart, die zijn op A1 formaat (59,4 cm breed x 84,1 cm hoog)

De posters zijn op 150 grams papier

De posters zijn dubbelzijdig gelamineerd, zodat ze goed beschermd zijn en ook te beschrijven met een whitebord stift

LET OP !Om misverstanden te voorkomen:
De pijlen ( x10 en :10 ) van onze metriekposters Referentie methode gaan uit van de afbeeldingen (realistisch rekenen). De metriekposters Trapmethode volgen deze methode.

U kunt er voor kiezen om een factuur te ontvangen en deze per bankoverschrijving te betalen. Na ontvangst van de betaling wordt de poster naar u verzonden. U kunt ook bij bestellen direct betalen via Ideal of Credit Card. Ook achteraf betalen is mogelijk met Klarna.

U kunt als bedrijf, instelling of consument bestellen, wij maken geen onderscheid. Wellicht is ondere webshop https://www.allesvoorleren.nl dan ook interessant.

Wij verzenden onze posters naar bestemmingen in Nederland en België.

Ja, wij rekenen € 5,75 verzendkosten voor verzending binnen Nederland en € 25,- voor naar België

Jammer dat je niet tevreden bent, onze excuses!

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kunt je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie geven.

Mocht je het als consument niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Neem contact met ons op

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

075- 30 30 605 

We zitten voor je klaar

Whatsapp

06-53 25 14 89

Chatbot

Zie onderin scherm

E-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Bedrijfsgegevens

Adresgegevens

Witte Vlinderweg 11
1521 PS Wormerveer

KvK

KvK nummer:
57542171

Bankrekening

Rabobank
NL45 RABO 0333 9063 22

BTW

BTW nummer: 8526.26.095.B.01

Heb je nog 1 momentje?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen, kortingscodes en productupdates. We spammen je niet plat, beloofd!