Skip to content

Hoi, ik ben Marco, eigenaar van Posterindeklas.nl

Posterindeklas.nl is een onderwijsuitgeverij met o.a. educatieve posters en is in 2010 bedacht uit een gevoel van onbehagen.

“Het rekenen wordt meer realistischer aan kinderen aangeleerd dan vroeger het geval was. Ooit kregen we een overzicht van het metriek stelsel onder ogen waarop alle maateenheden op één A-4tje stonden. We vonden dat erg onoverzichtelijk en wisten dat dat anders kon en moest. Zo ontstonden daarom de eerste realistische posters van Posterindeklas.nl. Het zou fantastisch zijn als uiteindelijk alle ´zelfgemaakte A-4tjes/A-3tjes’ worden vervangen door een kwalitatieve en overzichtelijke poster in de klas, want hierdoor krijgt niet alleen het lokaal (de leeromgeving) een professioneler uiterlijk maar het geeft de leerkracht en zijn of haar leerlingen een didactische meerwaarde.”

De missie van onze onderwijsuitgeverij met educatieve posters is: Gebruiksgemak voor elke docent, aansluitend bij de belevingswereld van alle leerlingen.

Het uitgangspunt van onze posters is dat het aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Neem het metriek stelsel. Realistische afbeeldingen worden gekoppeld aan de bewuste maateenheden met als doel dat deze beklijven. Het digitale schoolbord en de digitale agenda zijn prachtige uitvindingen, maar er kleven ook nadelen aan. Het is namelijk vluchtig. Of het nu gaat om een instructie of een spreekbeurt, een educatief filmpje of het bekijken van schoolfoto’s, nadat dit is getoond, is het ook weer weg. Het digibord gaat uit en dat wat de kinderen zagen is weg, maar een educatieve lesposter in de klas of thuis is op elk moment van de dag inzetbaar.

Kwaliteit, realistisch, overzichtelijk én betaalbaar zijn onze sleutelwoorden.

Marco Bleeker

Ondernemer op het gebied van media & vormgeving.
Ervaring in vormgeving van diverse zaken voor onderwijs

info@posterindeklas.nl
06 – 53 25 14 89

Heb je nog 1 momentje?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen, kortingscodes en productupdates. We spammen je niet plat, beloofd!