Poster op maat

Regelmatig wordt ons gevraagd of we ook posters op maat kunnen maken. Geen probleem. Op deze pagina zijn twee voorbeelden van posters te zien die we voor twee basisscholen mochten ontwikkelen.

De POSTER WEETJES/FEITEN is een goed voorbeeld van een Posteropmaat. Links is het zelfgemaakte overzicht te zien dat Martin Prins (leerkracht primair onderwijs) in zijn lokaal had hangen, maar waarvoor hij ons de opdracht gaf om hiervan een overzichtelijke poster te maken inclusief realistische afbeeldingen. Het resultaat is de rechter poster.

De poster laat duidelijk de Romeinse cijfers, grote getallen, de dagen/weken/maanden in een jaar, de digitale en analoge tijd zien: allemaal feiten die kinderen eenvoudig weg moeten weten, maar lastig zijn te onthouden. Deze poster is ook als Penindeklas verkrijgbaar.

De poster met GROEPSAFSPRAKEN kan deel uitmaken van een eventuele sociaal-emotionele methode, maar wordt ook regelmatig ‘los’ besteld. Het doel is dat de afspraken/regels die aan het begin van het schooljaar samen met de leerlingen worden besproken overzichtelijk op een poster komen te staan, inclusief groepsfoto. De afspraken plus foto worden bij ons aangeleverd en wij maken er een Posteropmaat van, waarbij er een kader wordt gereserveerd waar de kinderen hun naam/handtekening kunnen zetten. Zo kan de leerkracht en zijn of haar leerlingen het hele jaar refereren aan de gezamenlijk gemaakte afspraken.

Ook een poster op maat?

Vul onderstaand aanvraagformulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

We willen natuurlijk zeker weten dat u geen robot bent.
Los de som op: + 84 = 86